Plàstic Preciós la Safor

Revaloritzem plàstic i creem consciència sobre el seu consum. 

Conscienciació

Les nostres activitats de conscienciació sobre el plàstic et conviden a explorar solucions sostenibles. Uneix-te a nosaltres per aprendre sobre el reciclatge del plàstic i prendre accions per un futur més verd. 

Mobiliari Urbà

El nostre mobiliari urbà de plàstic reciclat és una oportunitat per a crear entorns urbans sostenibles. Uneix-te a nosaltres per descobrir com els residus plàstics es converteixen en solucions funcionals i estèticament atractives per als nostres municipis. 

Projectes

Dissenyem projectes personalitzats amb una àmplia varietat de residus plàstics. Transformem la diversitat de materials en projectes únics i sostenibles, adaptats a les teves necessitats i inspirats en la nostra passió per la sostenibilitat. 

Som una organització sense ànim de lucre situada a Gandia, compromesa amb la sostenibilitat i la conscienciació ambiental.

El nostre objectiu és promoure un canvi cap a un model d'economia circular, destacant la importància de revaloritzar els materials i reduir els residus plàstics en la nostra comunitat local.

Disposem d'innovadores màquines de reciclatge de plàstic, les quals utilitzem per realitzar tallers participatius i dinàmics. Aquests tallers tenen un impacte significatiu, educant i inspirant a les persones a adoptar pràctiques més sostenibles.

A més, mitjançant el nostre treball, fabriquem mobiliari urbà i altres productes utilitzant plàstic 100% reciclat de la nostra comunitat local, donant-li una nova vida i valor als residus plàstics.