Conscienciació

Activitats per a Centres Educatius

Tallers especialment dissenyats per a escoles, adaptats a Primària, ESO o Batxillerat.

Els participants aprendran sobre l'origen i els diferents tipus de plàstics, així com la importància d'un ús responsable i les conseqüències de no fer-ho.

A més a més, són tallers interactius on els alumnes participaran directament en el procés de reciclatge, creant un clauer amb el residu que reciclaran i que podran portar-se a casa com a obsequi.


Campanyes de reciclatge

Reciclar plàstic i fer-ne un ús responsable és una actitud essencial en el nostre dia a dia. Des de Plàstic Preciós La Safor, dissenyem campanyes a mida per a les necessitats de la teva organització o ajuntament, amb l'objectiu de fomentar el reciclatge i comunicar la seva importància de manera efectiva. 

Esdeveniments més sostenibles

Amb Plàstic Preciós La Safor, podràs fer del teu esdeveniment una experiència sostenible. Amb les nostres màquines especialitzades, reduiràs els residus generats durant l'esdeveniment i els transformarem en nous objectes útils i creatius en temps real. Compta amb el nostre suport i logística per a fer-ho possible, garantint un esdeveniment memorable i respectuós amb el medi ambient.